sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Don't hate the player, hate the game !










Joo jääny taas vähä tää kirjottamine.. Ja tääki on ny tälläne lyhyt, koska mulla mitään ihmeellistä kerrottavaa ole ! Paaitsi että puhelimesta akku paskana!(y) Ja selkä&kylki edelleenki nii vitu kippeet, varsinki ny ton perjantaisen lihaskuntotesti jälkee !(: 

-Heidi

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

aaaöööaäaäsdkfdad




Joo en oo tehny koko viikkoo oikeestaa mitää, mut huomenna pitäis mennä sallallee!! Ja sit perjantai aamust Sallalt kirkkoo.. -.- Mää en vittu haluaa käydä mitään vitun rippikoulua !! Ja toi vitun selkäki tulee kokoajan vaa kippeemmäks en viittiis noita buranoitaka vittu viittäkymmentä päiväsä ottaa.. aasjdfskdfäasdjäasfsf vitttu :D Ääääääääääääää,, mää nii tiiä et meil on ny viimisii keroi harkkoja ja sitte mää en kuitenkaa pääse tän seläln takia jajaja askldfläsdkf haluan jäälleee !!! Pitkis-sportillekka pääs ennää ko ringette o täyn !;((

-Heidi

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Näin meillä, miten teil

Tosiaan viikoloppu meni miten meni ! Lauantaina käytii poris ja eilen tosiaan oli se viimenen peli valkeekoskel... Meijän pelireissusta tuli vaa kyl vähän pidempi,, istuttiin tosiaan sitte porissa sairaalas semmoset 5 tuntii ilonan kans.. Mulla _ehkä_ seläs tai kylkiluis tai jossai joku hiusmurtuma, en oikei saanu selvää siit lääkärist.. Mut sen tiiän et sattuu nii saatanasti :D Hengittäminenki sattuu et jeees, mut ei oo mitää uuttta et mää telon itteeni..:D Ilona sormes oli jottai ni se sitte lastotettii jaja mitäs me vammaset.. Haha no olipaha ainaki kunno lopetus kaudelle ! :D Jeps ei täs sit muuta heissaaan ! (:


-Heidi