torstai 23. helmikuuta 2012

It's a way of life!




En oo tehny oikeesti mitään en mitään koko tän loman aikan, joten kuviaka ei sit oo kauheesti! Eile kyl sain aikaseks lähtee harkkoihi.. Mikä olis kyl vissii piräny jättää tekemättä... Ei ollu vissii mitenkä kauheen hyvä päivä Sussul ja Antil... Sit viel se joku Teemu vai mikä olika piti mein harkat ei terve ko se piti jotain "terä harjotuksia" haha siis meijän ilmeisesti olis pitäny osata niitä mutmut  mehän ei olla niitä ennen tehty vaikka olis vissiinki pitäny! : D Sit luvattiin et tehään joka harkkojen jälkeen minuutti lankku-asentoo juu ei siin mitää mut miks se pitää tehä jäällä miks sitä ei voi tehä kopissa? ::D Njooo,, vois täst lähtee ny tekee muffinsei, heips (((::

-Heidi

tiistai 14. helmikuuta 2012

happy fucking valentine's day!

!Joo siis oikei tosi vitun hyvää ystävänpäivää kaikille!

joo ystävänpäivät ei oikein oo se mun juttu, varsinkaa tälläi jos on kipeenä....... 
Tosiaan,.,.,,, tuntuu taas vaihteeks siltä et kaikki menee päin persettä...  Muut jjooo viikoloppun olin taas _pitkästä aikaa_  Johannal.. Tosin ei me kyl tehty oikeestaa mitää muuta ko pelattiin kimplee ja käytii ajelees Annkikan kans. :))) Sunnuntain oli sit harkat mihin en olis halunnu edes mennä,, mutta koska meidän äiti on perseestä oli pakko..  Ja se tunne ku harkat ei kiinnosta, et jaksa tehdä mitää,  ja siiihen vielä semne semi vitutus! Ja menetinpä sitte hermoni Kaisan kans!! asöldfjaäsdfka että se osaa olla joskus niin ärsyttävä!! :D









 -Heidi

lauantai 4. helmikuuta 2012

Haters gonna hate!

Heips (:
Voisin sanoo että aika väsyttävä vk ollu.. Keskiviikko aamulla joskus 2 jälkeen lähdettiin siis Tallinnaan..Noo ei tossa herätyksessä sinäänsä vielä mitään, mut se että ko tultiin torstai aamulla 3 kotiin ja aamulla heräsin kouluun. Ja vaan sen takia että meillä oli tt:n koe mihin en voinu lukee,, koska fiksuna jätin kirjat kouluun ja myös siks, että mulla oli lääkärintarkastus,, mihin en edes muistanu mennä!! Joo ja siis pari ekaa tuntia en edes jaksanu vastata mihinkään mitä mulle sanottiin (y). Viime viikoloppuna oli siis siellä Tikkakoskella se peli, oikeestaaa tiedettii et me ei voida voittaa niitä, mutta yritystä kuitenki löyty! Ja muutama meijän maaleista tehtiin alivoimalla! Tuomarit siellä oli perseestä, koska ne neuvo tikkaa kokoajan, eikä laskenu meijän kaikkia maaleja! Jopa minä sain tehtyä maalin tai itte en oo varma meniks se sinne, mut ne ketä sen näki väitti että se oli siellä maalissa ::D Tosin se perkeleen tuomari väitti että ei nähny sitä, vaikka suoraan sinne maalille kattoki nojoo, väliäkö sillä sitte hävitty me niille silti oltais vaikka meijän kaikki maalit oliski laskettu... : D Tänää oltii kattoos Juhon peliä jaa mitään muuta kehittävää en sit tänää ookka tehny :D Huomen aamust pitäis jaksaa nousta parturii,, ja illalla pitäis mennä peliin.. Kiva sinne tosin sitte tällee kuumessa mennä!(y)



Maanantai illal koitin lukee ruotsia, koska koe oli tiistaina..
Kokeesta sain 8½!


                                                                   









tästä tulee nii paljo hyvii muistoi mielee!((:

-Heidi